Om

POLONIUS er et dansk tolkebureau, der blev stiftet i 2001 af Grazyna Bram, der er født og opvokset i Polen, men har været bosiddende i Danmark siden 1980 og er dansk statsborger.

POLONIUS har mange års erfaring med polsk-dansk og dansk-polsk tolke- og oversættelsesopgaver for en bred vifte af virksomheder, offentlige myndigheder og private personer i både Danmark og Polen.

Hvorfor vælge POLONIUS som din samarbejdspartner?

POLONIUS har gennem fast samarbejde med virksomheder, offentlige myndigheder og privatpersoner opnået anerkendelse for firmaets pålidelighed, fleksibilitet og kvalitet.

POLONIUS har endvidere en yderst rimelig og konkurrencedygtig prispolitik og sætter en ære i at opnå kundetilfredshed.

 

KUNDEPOLITIK

For POLONIUS er kunden altid i centrum og vi vægter kundetilfredshed meget højt. Vi sætter en ære i at levere vores ydelser til den aftalte tid og i den ønskede kvalitet.

 

KVALITET

POLONIUS yder topkvalitet og mener, at en god oversættelse kræver ubetinget ansvarlighed, både over for kundens originaltekst og over for det publikum kunden har valgt at henvende sig til.

 

RESEARCH

POLONIUS kan endvidere tilbyde researchydelser på det polske og danske marked i forbindelse med identifikation af kundepotentiale eller samarbejdspartnere.